Volg ons op social media:

Sponsoren en vrienden van boksclub ABCC Apeldoorn

Huidige sponsoren:
SITEWRITER WEBDESIGN - www.site-writer.nl
MARCO BETMAN - Donateur Jongeren programma
MICHEL VAN UFFELEN - Donatie ringtouwhoezen en aankleding kantine


Beste clubleden en geïnteresseerden,

Het ledental van ABCC is toegenomen tot een gezellige smeltkroes van dames en heren in alle leeftijden. Ook het niveau waarop er wordt gebokst door deze groep gaat omhoog en vloeien er binnenkort weer boksers door naar wedstrijdniveau. Trainers Hennie van Bemmel, Eduard van Uffelen en Melvin Etty doen er alles aan om de 'noble art of self-defense' op dit hoge niveau te houden.  Met een aantal uit deze groep worden ook demonstraties voorbereid en gegeven. Verder is het zo dat de wedstrijdboksers kosten hebben voor deelneme aan EK's en WK's.

 Zoals bij alles wat er binnen een vereniging gebeurt heeft de Apeldoornse Boks-en Conditie Club daar een extra bijdrage voor nodig. Hier moet het sponsorprogramma in voorzien.

 Wat moet / kun je doen?
In principe kan iedereen je club steunen. En wanneer iemand ziet hoe enthousiast je bent kan hij / zij wel besluiten om het bedrijf waarvoor men werkt te laten adverteren op eigen materiaal, de internetsite, het clubblad of zelfs als hoofdsponsor! Lees de tekst hieronder door of laat degene die je erop aanspreekt het lezen. Alle binnenkomende sponsorgelden worden ook in een verslag opgenomen zodat iedereen kan zien dat het ten goede komt van de leden!Als iemand interesse heeft in welke vorm van sponsoring dan ook dan kun je dat hier vermelden. Als je direct wat afspreekt is dat prima maar wij nemen anders ook wel contact op.

Laten we allemaal ons best doen!

Met vriendelijke groet,
Namens bestuur, trainers en vrijwilligers 
Eduard van Uffelen, info@boksclub-abcc.nl 


 Wij bieden u meer dan een samenwerking aan...

Zoals u vanuit de media heeft kunnen vernemen heeft de politiek keuzes gemaakt in het verstrekken van steun aan verenigingen en instellingen. Een keuze die wij gezien de doelstellingen van het verenigingsleven betreuren maar waar we ons nu op moeten instellen. En dit pakken wij voortvarend op met een geheel nieuw Plan van Aanpak waarin onder andere een donateurpakket deel van uitmaakt. En dat willen wij u aanbieden.

50 jaar leverancier van topsporters

A.B.C.C. (Apeldoornse Boks- en Conditie Club) bestaat al vanaf 1963. Sinds die tijd is de club bijzonder succesvol en trekt boksers uit alle windstreken. Ook uit het buitenland komen wedstrijdboksers naar A.B.C.C. omdat de kwaliteit bijzonder hoog staat aangeschreven. A.B.C.C. heeft ’s lands beste trainers in huis en levert keer op keer kampioenen af in Nederland, Europa en op wereldniveau speelt men ook steeds vaker een rol. 

maandag 25 juli 2016/Author: Anonym/Number of views (1350)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Sponsors
Tags: