Categorieen

Apeldoornse Sportverkiezing Sportman van het Jaar

Elaige Camara ontvangt penning voor NK prestatie

Vanavond werd op het gemeentehuis van Apeldoorn de verkiezing Apeldoorns Sportman van het Jaar gehouden waar Peter Müllenberg ook voor was genomineerd. De prijs ging naar de Europees Kampioen Meerkamp Eelco Sint Nicolaas die zijn ticket voor Rio al heeft behaald. Wij feliciteren hem van harte met deze prijs. Ook Nederlands Kampioen Elaige Camara werd gehuldigd voor zijn prestatie in de 91+ Elite klasse. ABCC Apeldoorn bedankt Peter en Elaige als twee ambassadeurs van de sport en feliciteert beide sporters met de nominatie en Apeldoornse Sportpenning.

 

 

donderdag 28 januari 2016/Author: ABCC/Number of views (1189)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC

ABCC APELDOORN TWEE NEDERLANDS KAMPIOENEN RIJKER!

Op 28 november werden op het Nederlands Kampioenschap Wouter Djokic in de 75 kg Elite A en Elaige Camara in de Elite A 91+ beiden kampioen! Darryl Passial won zaterdag de halve finale maar kon door een oogblessure de finale niet boksen. Deze is uitgesteld en word later dit jaar gebokst.

 

 

dinsdag 8 december 2015/Author: ABCC/Number of views (1373)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags: NK boksen

boksers en trainers ABCC Apeldoorn naar WK en Noord Nederlandse Kampioenschappen.

boksers en trainers ABCC Apeldoorn naar WK en Noord Nederlandse Kampioenschappen.

Dit weekend reizen Peter Mullenberg (ABCC Apeldoorn), Enrico Lacruz, Max van der Pas en Roy Korving af naar het WK in Doha Qatar. Afgelopen woensdag 30 september trainden ze nog onder leiding van hoofdcoach Hennie van Bemmel en tweede trainer Goran Djokic, beiden ook van ABCC Apeldoorn voor het laatst op het sportcentrum Papendal, alvorens af te reizen. De Nederlandse boksbond vaardigt de grootste delegatie sinds jaren af. Een en ander zal via streaming video te volgen zijn. 

Hun wedstrijdgenoten die thuis blijven zijn niet minder druk. Onder leiding van ABCC trainers Eduard van Uffelen en Melvin Etty gaan zij deelnemen aan het Noord Nederlandse Kampioenschap om te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap in november.

Alle info over het WK en de NNK zijn te volgen op Facebook en de website www.boksclub-abcc.nl.

vrijdag 2 oktober 2015/Author: ABCC/Number of views (1556)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Tags:

Sponsor gezocht

50 jarig jubileum van de beste boksclub van Nederland

Al 50 jaar leverancier van topsporters

A.B.C.C. (Apeldoornse Boks- en Conditie Club) bestaat al vanaf 1963. Sinds die tijd is de club bijzonder succesvol en trekt boksers uit alle windstreken. Ook uit het buitenland komen wedstrijdboksers naar A.B.C.C. omdat de kwaliteit bijzonder hoog staat aangeschreven. A.B.C.C. heeft ‘s lands beste trainers in huis en levert keer op keer kampioenen af in Nederland, Europa en op wereldniveau speelt men ook steeds vaker een rol. Een naam als Olympisch medaillewinnaar Orhan Delibas kent eenieder, gevolgd door nr 1 in Duitsland's Bundesliga, Peter Mullenberg. Nu beschikken we ook over een groep met nationale en internationale kampioenen.

Wat momenteel achterblijft in Apeldoorn is de ondersteuning. Mede doordat het ledental niet zo groot is als bij andere sporten en we de contributie laag proberen te houden komt de goeddraaiende club net wat extra’s te kort om optimaal te draaien. Door het immer aanwezige probleem van gemakkelijk vermaak binnenshuis trekt de sport als tijdverdrijf ook minder animo. Daardoor is het steeds moeilijker voor een club als het onze om middelen in te zetten en actief leden te werven. We zijn op de goede weg nu maar kunnen nog niet de nieuwe leden de aandacht geven die een club op dit niveau in huis moet hebben. Wij onderrichten in het Olympisch boksen en hebben uw hulp daarbij nodig!


Hoe doen wij het 'naar buiten' ?
De club presenteert zich op diverse evenementen met demonstraties, 
Aktieve werving op scholen middels prikborden, sportleerkrachten en bokslessen (clinics),
Het werven van jeugd op bijstandsniveau i.s.m. stichting Leergeld,
Verstrekken van promotie-artikelen als stickers en flyers,
Sportartikelen beschikbaar stellen in de sportzaal om instuifen en open dagen te kunnen houden,
Aktieve houding naar en via media, persberichten, sportraad, wedstrijdverslagen, fotomateriaal, 
internetsite, politiek, wijkraden etc.,
Organiseren van een bokstoernooi, met merendeel eigen aspiranten,
Organiseren van bedrijfstrainingen en sportstimulering,
Uitgeven periodiek clubblad / promotiegids. Deze wordt ook verspreid op evenementen etc.


<<Klik op de titel van het artikel voor alle tekst !! &g
donderdag 28 maart 2013/Author: ABCC/Number of views (3452)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags:
123

Kalender