Categorieen

Boksclub A.B.C.C.

zondag 7 augustus 2016/Author: Anonym/Number of views (2196)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags:
zondag 7 augustus 2016/Author: Anonym/Number of views (1378)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags:
maandag 25 juli 2016/Author: Anonym/Number of views (1514)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating

Speciaal ABCC Support Olympic Boxing T-Shirt te koop!

ook grote maten!

Eenmalig voor de Olympische Spelen in Rio, Brazilië 2016. Speciaal voor de bokshelden Peter Müllenberg en Enrico la Cruz liet ABCC Apeldoorn exclusief dit t-shirt maken. Zolang de voorraad strekt!! Bestel het bij ABCC Apeldoorn via Boxing Gear: http://www.boxing-gear.nl/nl/olympische-spelen-rio-2016-abcc-support-shirt 

 

maandag 25 juli 2016/Author: Anonym/Number of views (1313)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags:

Peter Müllenberg en Enrico la Cruz naar de Olympische Spelen

samen met bokstopper Nouchka Fontijn

Vanavond bij ABCC APELDOORN aandacht voor de kwalificatie voor de Olympische Spelen van Peter Mullenberg onder leiding van Hennie van Bemmel. Een woord tot het tweetal werd gericht door voorzitter Frank Donk Marlin, voormalig trainer Joop de Vries en Orhan Delibas onder toeziend oog van Jack Bos, Arold Klouwen van Boksvereniging Assen, Cem Dunar en de Apeldoornse Sportraad, trainers, boksers, ouders en genodigden. Na het in ontvangst nemen van de felicitaties en kado's nam Hennie het woord. Daarna deden we waar we goed in zijn....trainen.
Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor hun komst en het feestelijke onthaal. Op naar Rio, go for gold!


donderdag 12 mei 2016/Author: Anonym/Number of views (1788)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC

Apeldoornse Sportverkiezing Sportman van het Jaar

Elaige Camara ontvangt penning voor NK prestatie

Vanavond werd op het gemeentehuis van Apeldoorn de verkiezing Apeldoorns Sportman van het Jaar gehouden waar Peter Müllenberg ook voor was genomineerd. De prijs ging naar de Europees Kampioen Meerkamp Eelco Sint Nicolaas die zijn ticket voor Rio al heeft behaald. Wij feliciteren hem van harte met deze prijs. Ook Nederlands Kampioen Elaige Camara werd gehuldigd voor zijn prestatie in de 91+ Elite klasse. ABCC Apeldoorn bedankt Peter en Elaige als twee ambassadeurs van de sport en feliciteert beide sporters met de nominatie en Apeldoornse Sportpenning.

 

 

donderdag 28 januari 2016/Author: Anonym/Number of views (1671)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC

Willem en Jeanette Roelofsen toppers

Vrijwillig is niet vanzelfsprekend

 

Willem en Jeanet Roelofsen zijn een echtpaar die onlosmakelijk met ABCC Apeldoorn zijn verbonden. Ze zijn het type vrijwilliger die er altijd zijn, al tientallen (!) jaren en je bijna voor vanzelfsprekend aan neemt. Dat is het natuurlijk niet. Om ze te eren, te bedanken en omdat het eigenlijk het vaste stekkie van Willem is hebben wij als eerbetoon aan deze fantastische mensen de kantine blivend omgedoopt tot de 'Roelofsen Bar'. Van harte Jeanet en Willem! Op de foto staat ook hun zoon Eduard Roelofsen die meer dan 40 wedstrijden voor ABCC Apeldoorn uit kwam. Ook hem feliciteren wij en fijn dat we je ouders zo vaak mochten lenen.dinsdag 8 december 2015/Author: Anonym/Number of views (2502)/Comments (0)/ Artikel rating: 3.0

ABCC APELDOORN TWEE NEDERLANDS KAMPIOENEN RIJKER!

Op 28 november werden op het Nederlands Kampioenschap Wouter Djokic in de 75 kg Elite A en Elaige Camara in de Elite A 91+ beiden kampioen! Darryl Passial won zaterdag de halve finale maar kon door een oogblessure de finale niet boksen. Deze is uitgesteld en word later dit jaar gebokst.

 

 

dinsdag 8 december 2015/Author: Anonym/Number of views (1852)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Categories: Boksnieuws ABCC
Tags: NK boksen

boksers en trainers ABCC Apeldoorn naar WK en Noord Nederlandse Kampioenschappen.

boksers en trainers ABCC Apeldoorn naar WK en Noord Nederlandse Kampioenschappen.

Dit weekend reizen Peter Mullenberg (ABCC Apeldoorn), Enrico Lacruz, Max van der Pas en Roy Korving af naar het WK in Doha Qatar. Afgelopen woensdag 30 september trainden ze nog onder leiding van hoofdcoach Hennie van Bemmel en tweede trainer Goran Djokic, beiden ook van ABCC Apeldoorn voor het laatst op het sportcentrum Papendal, alvorens af te reizen. De Nederlandse boksbond vaardigt de grootste delegatie sinds jaren af. Een en ander zal via streaming video te volgen zijn. 

Hun wedstrijdgenoten die thuis blijven zijn niet minder druk. Onder leiding van ABCC trainers Eduard van Uffelen en Melvin Etty gaan zij deelnemen aan het Noord Nederlandse Kampioenschap om te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap in november.

Alle info over het WK en de NNK zijn te volgen op Facebook en de website www.boksclub-abcc.nl.

vrijdag 2 oktober 2015/Author: Anonym/Number of views (2096)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Tags:

Boksen in Kevelaer

Op de kermis in een tent

Op de kermis in een grote tent in Kevelaer werden de Open stadskampioenschappen gebokst. Er werd deelgenomen door vier ABCC boksers.

De eerste die aan de beurt kwam was Donny Elsinga, 50 kg, cadet klasse.

zondag 12 mei 2013/Author: Anonym/Number of views (3887)/Comments (0)/ Artikel rating: Geen rating
Tags:
1234

Kalender