ABCC op social media

Instagram Klik op het logo voor de ABCC instagram en volg ons!

Kalender


ABCC APELDOORN (Apeldoornse Boks- en Conditie Club)
Paul Krugerstraat 7 
7311 AN Apeldoorn                                                                                                                                                                                                                                               055-5420290 (tijdens trainingen; sportzaal)                                     
0621459345 Frank Donk Marlin (voorzitter) / 0618947061 Paul Nummerdor
apeldoornseboksenconditieclub@gmail.com                                                                                                                                                                   

Onze vereniging:

Het in amateurverband boksen (tegenwoordig officieel Open Boxing) wordt onder deskundige begeleiding in Apeldoorn beoefend. Onze club biedt mogelijkheden voor alle mensen, man of vrouw, kinderen, jongeren en recreanten uit alle windstreken. Respect, kameraadschap en een sterke sociale betrokkenheid kenmerken de clubs en de sport. Wij delen dat graag met iedereen. Kom eens kijken en neem direct je sporttas mee. De eerste les is gratis. Komen kijken mag natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom. De A.B.C.C. heeft  rijksgecertificeerde bokstrainers en is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en NOC*NSF. 

Trainingstijden:

Maandag      
18.45 - 20.00 uur recreanten en nieuwelingen 
20.00 - 21.30 uur wedstrijdboksers

Donderdag  
18.30 - 20.00 uur wedstrijdboksers
20.00 - 21.15 uur recreanten en nieuwelingen

Zaterdag
10.00 - 11.15 uur Conditie, bokszak en krachttraining

Op andere dagen trainen de wedstrijdboksers in overleg.

Contributie: 
De contributie bij de ABCC is een vastgesteld bedrag. Hierin zit ook de lidmaatschap van de Nederlandse Boksbond. Wanneer je wedstrijdbokser wordt of bent komt er een eenmalig te betalen bedrag bij. De contributie dient bij mevr. Roelofsen, normaal gesproken op elke trainingsavond aanwezig, te worden voldaan aan het begin van de maand. Afwijkingen hierop zijn alleen mogelijk in overleg met mevr. Roelofsen. Mensen die gebruik willen maken van onze regeling met Stichting Leergeld (tot 120% bijstandsniveau) kunnen dit in vertrouwen aangeven bij dhr. Frank Donk Marlin, voorzitter bij ABCC APELDOORN.

De eerste les is altijd gratis. Er zijn voor beginners leenmaterialen aanwezig. Dit is wel tijdelijk. Lees hierover meer onder 'huisregels'.

Contributiebedragen:
Leeftijd tot 16 jaar: € 20,00 per maand 
Leeftijd 16 tot 19 jaar: € 25,00 per maand
Leeftijd 19 jaar en ouder: € 29,50 per maand
losse trainingen: € 4,50 per keer
Bij de prijzen zijn niet automatisch kosten voor materiaalgebruik berekend.

Het rekeningnummer is NL65RABO0303319534

Clinics en lessen voor scholen, bedrijven en organisaties:
Wij verzorgen ook boksclinics.
Afhankelijk van tijdsduur, plaats en groepsgrootte word een prijs geoffreerd. Vraag ernaar bij het bestuur of trainers. Neem contact op per telefoon of vul het contactformulier in. Voor scholen zijn er sportstimuleringlessen ontworpen waarbij de leerlingen ter afsluiting een certificaat kunnen verdienen. Vraag ernaar bij het bestuur of trainers op bovenvermelde telefoonnummers of per e-mail.