Contact en informatie.

Waar vind u een boksclub die zoveel kampioenen en olympiers heeft voortgebracht? Apeldoornse Boks en Conditie Club is de club waar de bondscoach van Nederland de wedstrijdgroep traint, u olympische athleten tegen komt en waar de training gegeven zal worden door gecertificeerde bokstrainers en nog belangrijker iedereen even welkom is?

Op de club is er WiFi, een gezellige bar (de Roelofsen-bar) en kunt u sportartikelen kopen of een drankje doen.Uiteraard kunt u bij ons pinnen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid!

Clinics en lessen voor scholen, bedrijven en organisaties: 

Wij verzorgen ook boksclinics!
Afhankelijk van tijdsduur, plaats en groepsgrootte word een prijs geoffreerd. Vraag ernaar bij het bestuur of trainers. Neem contact op per telefoon of stuur ons een email. 

Voor scholen zijn er sportstimuleringslessen ontworpen waarbij de leerlingen ter afsluiting een certificaat kunnen verdienen. Vraag ernaar bij het bestuur of trainers op vermelde telefoonnummers of per e-mail.

Onze vereniging: 

Het in amateurverband boksen (tegenwoordig officieel Open Boxing) wordt onder deskundige begeleiding in Apeldoorn beoefend. Onze club biedt mogelijkheden voor alle mensen, man of vrouw, kinderen, jongeren en recreanten uit alle windstreken. Respect, kameraadschap en een sterke sociale betrokkenheid kenmerken de clubs en de sport. Wij delen dat graag met iedereen. Kom eens kijken en neem direct je sporttas mee. De eerste les is gratis. Komen kijken mag natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom. De A.B.C.C. heeft  rijksgecertificeerde bokstrainers en is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en NOC*NSF. 

Bestuur Apeldoornse Boks en Conditie Club (ABCC) :

James Put (Voorzitter),

Paul Nummerdor (Secretaris) ,

John van Kampen (Penningmeester)

ABCC APELDOORN (Apeldoornse Boks & Conditie Club)

Paul Krugerstraat 7, 7311 AN , Apeldoorn

(T) 055-5420290 (Tijdens lesuren) 

ABCC telefoon/ WhatsApp nummer : 0618947061

Email: apeldoornseboksenconditieclub@gmail.com